Říjen – kalendář událostí ve farnosti

Předběžný kalendář akcí v říjnu 2013:

Pátek 4. října 2013 – Modlitba zpěvem – od 20:30 hod. v kostele (jako každý první pátek v měsíci) – zvou Řezníčkovi.

Sobota 5. října 2013 – Varhanní koncert Jiřího Chluma – v 18 hod. v kostele – více zde.

Víkend 11. – 13. října 2013 – Víkendovka pro tatínky s dětmi – tradiční podzimní akce pro ty, kdo se nebojí – fara v Rychtářově na Drahanské vrchovině – pouštění draků a další tatínkovské aktivity s dětmi… – více zde.

Pátek 18. října 2013 – ve 20:30 hod. modlitební společenství (chvály, díky, prosby, sdílení, Písmo) – místo bude upřesněno předem v samostatném emailu.

Neděle 20. října 2013 – Misijní neděle – „Darujme svůj jednodenní výdělek pro misie“ – http://www.missio.cz/wp-content/uploads/media-gallery/poselstvi-papeze/2013/Poselstvi_Misijni_nedele_final-2013_CBK.pdf

Sobota 26. října 2013 – Farní pouť na Velehrad – odjezd v 7 hod. – vhodné pro celé rodiny, program i pro děti – přihlaste se Lence Koudelkové – více zde.

Každý čtvrtek od 19 hod. – Kurzy Alfa v Bílovicích – pozvánka na večeři pro ty, kdo hledají a ptají se po smyslu života… – více  zde.

Víkend 26. – 27. října 2013 – Kurzy Alfa v Bílovicích – Víkendovka s Duchem sv.

Každý čtvrtek v 17:30 hod. se koná mše sv. pro děti. Využijte tuhle příležitost, aby i Vaše děti školního i předškolního věku mohly zakoušet společenství s Bohem v našem kostele.

—–

Upozorňujeme na mimořádnou příležitost zakoupení pamětních medailí a bílovických oplatků vydaných při příležitosti 100. výročí kostela. Koupí těchto předmětů přispějete na opravy kostela. Lze zakoupit vždy po nedělní mši nebo objednat na emailu farnosti s osobním doručením. Více zde.

V listopadu budou představeny obě očekávané publikace, vydávané v jubilejním roce oslav našeho kostela: Sborník „100 let bílovického kostela“ a také překlad Obřanské kroniky – více zde.

Po celý rok můžeme zapisovat své příspěvky do pamětní knihy: více zde.

Komentáře jsou zablokovány.