Na začátku léta vyhlašujeme sbírku hraček

Pokud máte jakékoliv přebytečné hračky, které jsou nepoškozené a rádi byste je prostřednictvím České katolické charity věnovali potřebným dětem, dejte, prosím, vědět na email martin-tomasek/zavináč/volny.cz nebo telefon 604644220 co nejdříve, nejpozději do konce června. Rád si hračky vyzvednu po domluvě v Bílovicích, případně v okolí, nebo se domluvíme individuálně na předání. Obdobnou sbírku hraček pořádáme už několikátým rokem. Hračky předáme na začátku července.

Hračky můžou být i stolní společenské hry a plyšáci, také dětské knihy, vše nepoškozené a kompletní  (používané, ale také použitelné). Pokud si nejste jisti, radši se zeptejte.

A jako minulé roky přidávám ještě to, co je teď aktuálně potřeba: boty (pánské i dámské), přezůvky (žabky) na léto, dále pak mikiny, trička, košile, kalhoty, kraťasy na léto.

Pokud připravíte boty a oblečení, nedávejte ho do společného balení s hračkami.

S věcmi, pro které už nemáte využití, ale můžou pomoci potřebným, se můžete na mě obracet i v průběhu celého roku. Prakticky neustále sbíráme a dále předáváme oblečení, obuv, hračky a další věci pro maminky a rodiny v tíživých životních situacích (v celé republice).

Pokud by někoho zajímaly konkrétní informace o využití darovaných věcí, rád odpovím na otázky.

Děkujeme, že pomáháte.

Martin Tomášek

Nechat vzkaz